ENGINEERING IS AN ART BoCari International BV. has a new website!

Industriële Automatisering

Ontwerp en Onderhoud

Het is ons dagelijks werk: de automatisering van productie ontwerpen, bouwen, optimaliseren en onderhouden. We doen dat voor bedrijven in diverse branches, o.a. de voedings- en genotmiddelenindustrie, fijnchemie en farmacie, waterzuivering- en waterbeheerinstallaties. We werken volgens de internationale standaards (zoals ISA-88 en IEC1131). Zo weet u altijd dat wat we doen, goed is.

De realisatie van nieuwe besturingen is binnen dat werk belangrijk, maar niet alléén zaligmakend. U wilt ook begeleid worden bij de migratie van oude naar nieuwe applicaties en installaties, zoals van S5 naar S7. Ook dat doen wij. We werken scenario’s uit op basis van techniek, budget en gewenste standaardisatie. Vanzelfsprekend kijken we naar de impact die de plannen hebben op uw organisatie, ook intern.

Zo weet u altijd dat wat we doen, goed is

Onze engineers zijn getraind in PLC, SCADA, DCS, veldbussen en batchsystemen van de meest toonaangevende leveranciers. Eventuele koppelingen met MIS systemen hebben voor ons geen geheimen. Naast de technische kennis hebben wij verstand van uw specifieke processen en relevante regelgeving. Voor het beheer en onderhoud van de productieautomatisering hebben wij de beschikking over een professionele serviceafdeling.