ENGINEERING IS AN ART BoCari International BV. has a new website!

Farmacie

BoCari heeft regelmatig opdrachten van bedrijven in de farmacie-sector.

Goed voorwerk

Zij staat bij haar opdrachtgevers bekend om haar goede voorbereiding. Conform het gezegde is daarmee het halve werk al gedaan. Klanten hebben veel baat bij goed voorwerk.

Onze voorbereiding bestaat uit o.a. de opstelling van een validatieplan, de ontwikkeling van ontwerpdocumenten en testprotocollen. Denk daarbij aan een kwaliteits- en projectplan, functionaliteits- en detailspecificaties, FAT/SAT en IQ/OQ volgens het GAMP V-model.

Elektrotechnische installaties en software voor de besturing van installaties worden ontworpen, gebouwd, getest en Turn Key opgeleverd. We richten systemen in die voldoen aan de meest actuele reglementen (zoals 21CFR Part 11).

Op het niveau van Manufacturing Executing Systems (MES) introduceren we nieuwe oplossingen voor uitvoering van analyse- en productieruns, meting van status en prestaties van apparatuur en machines, de uitvoering van batchvergelijkingen en de mogelijkheid van tracking & tracing. Ook voeren we Site Survey’s uit. Daarmee wordt vastgesteld welke maatregelen en investeringen noodzakelijk zijn aan de voorschriften om te voldoen.