ENGINEERING IS AN ART BoCari International BV. has a new website!

Olie en gas

De wereld van de petrochemie is bijzonder dynamisch. Procesapparatuur en procesinstallaties worden aldoor compacter en energiezuiniger, doorlooptijden van processen steeds korter. Vandaag de dag moet elke ontwikkelingsgang sneller, efficiënter en veiliger.

Onze engineers zorgen ervoor dat bij het ontwerpen van nieuwe procesroutes, het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van producten, de meest innovatieve technologieën beschikbaar zijn en worden toegepast. BoCari maakt gebruik van in-house expertise en verwerft technologieën van derden. Wij werken nauw samen met universiteiten en gerenommeerde bedrijven.

Wij spreken uw taal en de taal van de chemische industrie

BoCari ontwerpt processen en onderscheidt daarin 3 fasen:

  1. Haalbaarheidsstudie (feasibility study)
  2. Ontwerpfase (engineering fase)
  3. Implementatiefase, deze omvat:
    • Conceptueel procesontwerp gebruikmakend van professionele software (AspenPlus):
    • Ontwerp van alternatieve procesroutes, processimulatie, processynthese
    • Gedetailleerd procesontwerp: warmte-integratie (pinch technologie)

BoCari is gespecialiseerd in de volgende disciplines: Process, Electrical, Instrumentation, Procurement en Document Control. Wij bieden ondersteuning in alle fasen van de projecten, van consultancy tot volledig ontwerp, van aanpassingen tot totale nieuwbouw van installaties. Onze technische specialisten beschikken over een brede expertise en zijn gespecialiseerd in het gebruik van de nieuwste technieken.

Vanwege onze jarenlange ervaring in de petrochemie en chemie weet BoCari de vertaalslag te maken naar uw organisatie. Wij spreken uw taal en de taal van de chemische industrie.