ENGINEERING IS AN ART BoCari International BV. has a new website!

Voeding

Het belang van voedselveiligheid, kwaliteit, snelheid van levering, hygiëne en de integriteit van installaties staat bij BoCari voorop. We ontwerpen en implementeren industriële automatisering, inclusief de zo belangrijke koppeling met uw ERP-systeem. Via Tracking & Tracing kunnen producten door de hele keten gevolgd en herleid worden en de receptuur efficiënt beheerd.

We doen het allemaal en we doen het goed

Plant Integration raakt de kernactiviteit van uw onderneming. In uw productiehallen wordt immers het geld verdiend en tegelijkertijd kijken wetgever en consumentenorganisaties kritisch over de schouders van uw medewerkers mee. Dáár moet het snel, efficiënt, kosteneffectief en bovenal veilig toegaan. Ofwel: de automatisering moet volkomen in orde zijn.

Onze Client Managers zorgen ervoor dat u uiteindelijk maar één contactpersoon heeft. Onze consultants, engineers en andere professionals staan met beide voeten in de voedingsmiddelenindustrie en met hoofd en beide handen in de industriële automatisering. BoCari staat u altijd bij met haar ervaring en ruime kennis (o.a. betreffende HACCP). Of het nu gaat om beheer en onderhoud van reeds geïmplementeerde systemen, om de opleiding van uw medewerkers of om de realisatie van een totaaloplossing. We doen het allemaal en we doen het goed.