ENGINEERING IS AN ART BoCari International BV. has a new website!

Tijdsregistratie

Bedrijfsoplossingen voor tijdsbeheer en tijdregistratie

BoCari Engineering & Consultancy Curaçao is leverancier van hardware en software voor Tijdregistratie, Toegangscontrole, Urenregistratie, Aanwezigheidsplanning en Jobregistratie.

Onze totaaloplossingen zijn geschikt voor alle ondernemingen en instellingen die personeel tewerkstellen op kantoor, thuis, in de fabriek, op de bouwplaats en op de baan.

BoCari Engineering & Consultancy Curaçao is een System Integrator van Cosmo Time & Security Systems, gespecialiseerd in tijdsregistratie, tijdsbeheer, toegangscontrole en jobregistratie met oplossingen voor elk probleem dat met het beheer van de tijd en toegang te maken heeft.

Hoe er ook wordt gewerkt, in fulltime- of in parttimeverband, met of zonder ‘tijd-voor-tijd’, volgens flexibele roosters, in werkweken van 40, 36 of een willekeurig ander aantal uren, met buitendienstmedewerkers die maar zelden op kantoor zijn, met onregelmatige diensten of in ploegendienst, verlofregelingen, doktersbezoek, studieverlof, overwerk, etc, etc.: het wordt vastgelegd.

U ziet in één oogopslag de resultaten

Met onze apparatuur en software worden tijd en toegang geregistreerd, berekend en verrekend.

U kunt uitgebreide rapportages maken waarin de registraties, de saldi van gewerkte uren, verlof en andere aan- of afwezigheden worden weergegeven. U ziet in één oogopslag de resultaten!

Vanzelfsprekend kunnen de kengetallen geëxporteerd worden naar uw salaris- of ERP-software.

Aanwezigheidscontrole

Door een online verbinding met de registratiepunten beschikt u over een continue overzicht van het aanwezige en het absente personeel.

Signalen

In de apparatuur bevinden zich extra relais waarmee signalen kunnen worden gestuurd. Zij kunnen bijvoorbeeld een toeter laten afgaan aan het begin of einde van werktijden, pauzes, enz.

Overal toepasbaar

In een industriële omgeving, in de buitenlucht of op kantoor, u beschikt altijd over een bedrijfszeker systeem waarop u absoluut kunt vertrouwen.

Aarzel niet ons te contacteren indien u meer info wenst over onze tijdregistratie oplossingen.

Continu overzicht